De huidige klanten zijn MKB-organisaties in Noord-Holland

Hoe ervaren zij de samenwerking met Just Marketing? Lees het hieronder.

“Kritisch, analytisch, een ware vakvrouw en een fijne teamspeler”

“Leonie is binnen Le Champion verantwoordelijk geweest voor de communicatie van een aantal grootschalige hardloopevenementen. Betekent zorgdragen voor alle on- en offline communicatieplatformen met betrekking tot de werving en communicatie met deelnemers en de communicatie met alle betrokken sponsors en relaties.

Leonie voelt zich verantwoordelijk vanaf het eerste moment dat ze de drempel over stapt. Ze is kritisch, analytisch,  een ware vakvrouw en een fijne teamspeler. Daarnaast gewoon een heerlijk mens om erbij te hebben.

Leonie vindt meteen haar eigen weg binnen de organisatie, stelt kritische vragen en is bekend met alle facetten van het vak. Vanaf eerste moment productief en schuwt niet om ook eens van de gebaande paden af te wijken.

Leonie is een bijzondere vrouw die je snel in je hart sluit. Open, warm, oprecht maar tegelijkertijd uiterst professioneel, goed contact houdt met de opdrachtgever, afspraken nakomt en altijd gefocust is op deliveren.”

Suzanne Liefting

“Opstellen marketingplanning, verzorgen praktisch marketingadvies en sparringpartner”

“Leonie heeft ruimschoots ervaring op het gebied van sport, marketing en de combinatie hiervan. Dat maakt dat zij voor mij een goede sparringpartner is.  Ze houdt focus, vraagt zich continu af gaat dit je dichter bij je doel brengen en met welk doel wil je dit doen. Ze is praktisch ingesteld en helpt je echt op weg om op actie over te gaan, zodat het niet bij sparren blijft. Een goede en realistische marketingplanning geeft overzicht, rust en bespaart tijd om de doelen te verwezenlijken. Dat is waar Leonie mij bij helpt! “

Petra Zomerdijk

“Zelfstandig, pro-actief en enthousiast”

“Leonie heeft namens H2X communicatiemakers veel uitvoerende communicatie voor het jaarplan van de Museum Stoomtram Hoorn Medemblik verricht. Zij doet dit met veel enthousiasme. Leonie hoort vraag A en ziet vervolgens zelf ook de eventuele volgende stappen. Hiermee doet ze soms meer dan gevraagd wordt. Het voordeel van Leonie is dat zij een bevlogen persoon is die graag uitvoerend aan de slag is. Ze is zelfstandig, pro-actief en enthousiast.”

Joost Baljé

“Harde werker, zeer betrouwbaar en weet heel veel van sport”

“Leonie heeft contact met ons opgenomen, dat ze graag wilde helpen met sportevenement HAL in beweging. Zij is vrijwilliger en medeverantwoordelijk voor de marketing, communicatie en opzetten van de obstacle run.

Wij zijn ontzettend blij met Leonie. Zij is enorm gedreven en flexibel en neemt ons heel veel werk uit handen. Leonie heeft heel veel goeie ideeën en niets is haar te veel. Zij is heel enthousiast, heeft enorm veel energie en straalt vertrouwen uit. Haar grote passie “sport” en marketing is perfect voor het organiseren van een sportevenement zoals HAL in beweging.

Het voordeel van onze samenwerking is dat Leonie heel veel van sport weet. Dit in combinatie met haar marketing/communicatie werk is de perfecte combinatie voor ons. Wat je ook vraagt, het wordt meteen geregeld.

Leonie is altijd blij, wat aanstekelijk werkt! Ze is altijd enthousiast en komt met goede oplossingen aan. Wij vinden haar ook een gemotiveerde en harde werker. Ze houdt zich heel goed aan afspraken en is zeer betrouwbaar.

Leonie! Je bent een topper en een grote aanwinst voor HAL in beweging!”

Gertie Franconeri
Initiatiefnemer Stichting HAL in beweging

“Structuur in mijn marketing- en ontwikkelprocessen”

“Leonie heeft geholpen met het aanbrengen van structuur in marketing- en ontwikkelingsprocessen van Vitalics. Daarnaast is Leonie een sparringpartner bij allerlei ondernemersvragen. Leonie is een echte Excel wizard en werkt hier ideeën en planning heel overzichtelijk uit. Zij komt met goede ideeën en onderzoekt de markt op kansen en mogelijkheden. Leonie brengt vaart in de onderneming, zij is snel in de uitwerking en zorgt ervoor dat de ondernemer er ook vaart erin houdt. Daarnaast is ze energiek en inspirerend en die energie is fijn als ondernemer om in de buurt te hebben. Leonie is een positief, energiek, motiverend en ondersteunend persoon om mee samen te werken.”

Juliën Pieterse

“Advies voor merkbeleving en -positionering”

“Het eerste contact dat ik met Leonie heb gehad kan ik omschrijven als zeer plezierig. Een vrolijke en enthousiaste dame die zeer open over komt. Dit spreekt mij zeer aan in haar. In haar werk is ze duidelijk. Er wordt gezegd hoe het is en wat er gedaan kan worden om een volgende stap in de goede richting te maken. Dit allemaal in eerlijke en in heldere taal, zonder marketingtechnische woorden. Er is altijd tijd om te praten over ontwikkelingen en als we eenmaal beginnen dan rollen de ideeën over tafel. Just Marketing heeft ons advies gegeven waarmee wij veranderingen kunnen doorvoeren op het gebied van online marketing, communicatie en vergroting van sales. Ze heeft een goed beeld neergezet waar Kidscitytrips voor staat en hoe zij naar buiten kan treden. Er is een opsomming gemaakt van wat er nog bereikt kan worden d.m.v. branding. Ze creëert een gevoel, een beleving. Verder heeft Leonie een begin gemaakt met het salesplan richting retailers. De gesprekken zijn altijd erg inspirerend en haar betrokkenheid blijft ook na werktijden doorgaan. Het blijft niet bij alleen maar advies maar Leonie denkt met je mee om er meer uit te halen. Dankzij de betrokkenheid van Just Marketing hebben wij handvatten gekregen waarmee wij verder kunnen groeien. En daar ben ik haar zeer dankbaar voor.”

Mariëlle ter Horst

“Nieuwe marketingideeën en concrete acties”

“Voor mijn bedrijf Interieur 34 maak ik regelmatig de balans op qua marketing en communicatie. Ben ik nog op de goede weg en is de focus goed? Leonie kan in dit proces perfect meedenken en meesparren om mijn weg naar het vastgestelde doel te blijven volgen. Ze is kritisch, creatief, heeft enorm veel ervaring en heeft vooral veel energie en zit vol nieuwe ideeën. Na een middag hardop nadenken met Leonie heb je weer voldoende handvatten om je doel te bereiken en dat levert gewoon euro’s op. Ik zeg gewoon doen! Just Marketing!”

Sascha Nietfeld – Gooijer

“Advies over productaanbod en marktpositionering”

“Leonie heeft meegedacht over hoe ik mijn bedrijf beter kan promoten, en ‘in de markt zetten’. Zij heeft dit gedaan door te kijken welke producten ik aanbied, hoe ik dat doe en wat het onderscheidende karakter hiervan is. Leonie bakt geen zoete broodjes. Ze zegt waar het op staat, is goed voorbereid en argumenteert sterk. Als klant krijg je waar voor je geld: een goed inhoudelijk advies op basis van jouw wensen. Leonie schakelt erg makkelijk. Ze heeft een sterke eigen mening zonder dat ze drammerig wordt. Ze weet goed hoofd- en bijzaken te scheiden en is prettig in de omgang.”

Michaël van Leijen