Marketingadvies

Gewoon marketing. Van brainstorm tot praktische uitvoering van communicatie-uitingen. Advies voor zowel starters als ondernemers binnen het MKB. 

Praktisch!

1. Brainstorm

Als ondernemer heb je weleens behoefte aan de mening van anderen. Welke keuze moet er gemaakt worden? Als ondernemer wil je graag de volgende stap zetten, maar je weet niet precies hoe. Een brainstorm met Just Marketing biedt handvatten om de juiste vervolgstappen te zetten.

2. Marketingplan

Wie is je doelgroep? Hoe bereik je deze doelgroep? Een marketingplan bevat concrete stappen voor het bereiken van je doelgroep. Just Marketing helpt je graag bij het formuleren van een kort en bondig plan voor het realiseren van je doelstelling.

Mogelijkheden:

  • Marktanalyse
  • Marketingplan
  • Jaarplanning

3. Praktische communicatie

Wat voor gevoel heeft de doelgroep bij jouw marketingcommunicatie? Bieden de communicatie-uitingen de gewenste response? Just Marketing duikt graag samen met jou in de huidige uitingen om synergie te creëren en een hoge(re) response bij de doelgroep te realiseren. Ben jij de ondernemer die geen tijd heeft voor communicatie-uitingen en laat je dit liever aan de experts over? Vraag het Just Marketing!

Mogelijkheden:

Offline communicatie

Ontwikkeling drukwerk (posters, flyers)

Persbericht schrijven

Advertenties verzorgen

Samenwerkingsvoorstel partners

Events organiseren

Online communicatie

Website ontwikkeling / optimalisatie

Emailnieuwsbrief opstellen

Content marketing

Social media acties

 

 

Just Marketing biedt marketingadvies voor ondernemers. Gewoon marketing. Van strategie tot praktijk, zowel off- als online marketingcommunicatie.

Toegankelijk: voor elke ondernemer

Persoonlijk; samen aan de slag

Flexibel; op jouw tempo binnen jouw mogelijkheden

Doelgericht; werken aan jouw droom

Samen. Praktisch. Doen.