“Harde werker, zeer betrouwbaar en weet heel veel van sport”

“Harde werker, zeer betrouwbaar en weet heel veel van sport”

“Leonie heeft contact met ons opgenomen, dat ze graag wilde helpen met sportevenement HAL in beweging. Zij is vrijwilliger en medeverantwoordelijk voor de marketing, communicatie en opzetten van de obstacle run.

Wij zijn ontzettend blij met Leonie. Zij is enorm gedreven en flexibel en neemt ons heel veel werk uit handen. Leonie heeft heel veel goeie ideeën en niets is haar te veel. Zij is heel enthousiast, heeft enorm veel energie en straalt vertrouwen uit. Haar grote passie “sport” en marketing is perfect voor het organiseren van een sportevenement zoals HAL in beweging.

Het voordeel van onze samenwerking is dat Leonie heel veel van sport weet. Dit in combinatie met haar marketing/communicatie werk is de perfecte combinatie voor ons. Wat je ook vraagt, het wordt meteen geregeld.

Leonie is altijd blij, wat aanstekelijk werkt! Ze is altijd enthousiast en komt met goede oplossingen aan. Wij vinden haar ook een gemotiveerde en harde werker. Ze houdt zich heel goed aan afspraken en is zeer betrouwbaar.

Leonie! Je bent een topper en een grote aanwinst voor HAL in beweging!”

Next Post Previous Post

Comments are closed.